Tuesday, 19 April 2011

Hadiah Birthday


Thank you Maxis!
Jap tadi baru bukak hadiah daripada Maxis. Maxis Broadband Modem!. Ahad lepas aku terima sim kad, hari ni dapat satu lagi hadiah.  Dah lama sebenarnya aku nak guna broadband ni, Cuma tak der masa nak pergi survey-survey. Lagi satu, memandangkan masa aku banyak kat opis, so kepentingan broadband kat rumah tak penting sangat, but bila Maxis offer broadband ni tuk hadiah birthday aku yang ke 3+ tahun nie, rasa nak pulak.
                Nombor telefon yang aku terima daripada Maxis pun leh tahan jugak. Menarik dan senang nak ingat, but sorry....aku tak nak tulis kat sini. Bila pikir balik....perlu ker aku banyak sangat nombor? Rasanya tak kut, so aku cadang nak prepaid kan ajer nombor ni.
                Uppsss.....dah pukul 2. Kena sambung keje. Nanti en bos marah pulak......lagipun keje aku banyak lagi nie.....byeee!!!!

No comments:

Post a Comment

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.