Saturday, 7 May 2011

Birthday and Mothers' Day Celebration

- Jam dah menunjukkan pukul 9.30 pagi. Yusof dan Zulaikha dah aku siapkan, jap lagi nak pegi rumah atuk!, cuma aku yang belum siap lagi. Bangun pagi-pagi tadi, kemas rumah, basuh baju....husband aku dah pesan awal-awal supaya aku pergi cepat sikit. Cuma mood aku kureng skit coz husband aku kerja ari ni. Ingatkan dia cuti, sepanjang minggu ni dia kerja, bosan btul.
- Aku cadang dalam pukul 11 nanti aku nak pergi ambil kek, suprise skit. Hari tu Sikin, adik ipar aku beli kek untuk last month birthday celebration untuk mak kem, aku dan hubby, so kali ni rasanya turn kitorang pulak beli untuk dia. Memandangkan ramai yang suka kek buah, so buat kali ke 3, aku makan kek buah.
- Kali ni,majlis kami rasanya lebih meriah. Pakcik Makcik satu family balik. Alamak....cukup ker kek aku beli tu. Actually, kek tu aku tempah sejak minggu lepas lagi melalui officemate aku. Memandangkan kawan dia kerja kat kedai kek tu, so boleh dapat diskaun sikit.
- Opsss... anak aku dah panggil, dengar macam Zulaikha tengah tarik bakul mainan....aku chow dulu...nanti satu rumah pulak berselerak dengan barang mainan!!!!

No comments:

Post a Comment

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.